Slabbekoorn Bouwservice B.V.
We zijn je graag van dienst

Service, dat is wat we belangrijk vinden bij Slabbekoorn Bouwservice. Niet voor niks kozen we ervoor om het woord ‘service’ in onze naam te verwerken. Maar wat houdt service dan precies in voor een bouwbedrijf?

Bij Slabbekoorn Bouwservice zorgen we niet alleen voor de pure realisatie van een project. We willen je als klant juist ook zoveel mogelijk ontzorgen. Daarom zorgen we naast het uitvoeren van bouwgerelateerde werkzaamheden ook voor het regelen, adviseren, ontwerpen en begeleiden van een klus. Daarbij hebben we de mogelijkheid om alles in één pakket aan je aan te bieden. Je hoeft dus niet zelf te zoeken naar de juiste vakmannen. Met een door ons geselecteerd team van professionele ZZP’ers klaren we elke klus.

Veel voorkomende werkzaamheden bij Slabbekoorn Bouwservice zijn aanbouw, verbouw, nieuwbouw, tegelwerk, interieurbouw, onderhoud en renovatie, tegelwerk, metselwerk en ondersteuning bij zelfbouw. Dus woon je in de omgeving van Krabbendijke en kunnen we je helpen met een bouwklus? Neem dan gerust contact met ons op.

Projecten

Door de jaren heen hebben we vele projecten afgerond. We zijn trots op ons werk en geven daarom graag een beeld van onze processen en werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, aanbouw, verbouw, timmerwerk, tegelwerk, renovatie en dakbedekking. Zo hebben we een aantal projecten van op diverse vakgebieden uitgelicht.

Wilt u meer informatie of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op via onze contactgegevens of middels het contactformulier.

Copyright Slabbekoorn Bouwservice B.V. 2024 | Disclaimer | Privacybeleid | Realisatie: Steketee Online