Kontakt
Slabbekoorn Bouwservice
Wilhelminastraat 34
4413 BA Krabbendijke
Homepage:www.Slabbekoornbouwservice.nl
Telefoon:06-21675568
Fax:

Over ons

Over Ons

Over Ons

Bij Slabbekoorn Bouwservice zorgen we niet alleen voor de pure realisatie van een project. We willen je als klant juist ook zoveel mogelijk ontzorgen.

Certificaten & Labels

Certificaten & Labels

Klik hier om meer te lezen over onze certificaten en labels.

Contact

Contact

Klik hier om naar onze contactpagina te gaan. Hier vind je onze contactgegevens.

Nieuws

Nieuws

Klik hier voor het aller laatste branchenieuws.

Werkwijze

Werkwijze

Kies je ervoor een klus, groot of klein, aan Slabbekoorn Bouwservice over te laten? Dan is het ons doel je tijdens de bouw zoveel mogelijk te ontzorgen. Om dit te realiseren moeten we allereerst goed weten wat je wensen zijn...

Calculatie ZZP'ers

Calculatie ZZP'ers

Het rekenwerk voor offertes kost vaak veel tijd. Tijd die je als ZZP’er in de bouw vaak liever besteedt aan het daadwerkelijk werken aan een klus. Zie je het niet zitten zelf offertes op te stellen en wil je de offerte door iemand laten maken...

Badkamer

Badkamer

?Wil je je badkamer renoveren of verbouwen? Dan ben je bij Slabbekoorn Bouwservice aan het juiste adres. Van de installatie van badkamermeubels tot het betegelen van de ruimte: we kunnen de gehele bouw van je badkamer verzorgen.

Rioolaansluiting via gestuurde boring

Rioolaansluiting via gestuurde boring

Een speciale klus voor een opdrachtgever die al jaren kampte met een rioleringsprobleem. Slabbekoorn Bouwservice ging de uitdaging aan. De werkzaamheden hebben betrekking op een tussenwoning welke nog geen eigen rioolaansluiting heeft naar de weg.

Voor luchtdicht bouwen kunt u bij Slabbekoorn terecht

Voor luchtdicht bouwen kunt u bij Slabbekoorn terecht

In een wereld waarin duurzaamheid een almaar belangrijker thema wordt, hoor je steeds vaker de term luchtdicht bouwen. Hiermee wordt bedoeld dat ongewenste kieren en naden in een woning gedicht worden om ongecontroleerde luchtstromen te voorkomen.

Twee generaties Slabbekoorn

Twee generaties Slabbekoorn

Het zit in de genen, dat werken in de bouw. En dat kan je natuurlijk ook niet vroeg genoeg leren! Hoewel, voor nu houden we het bij een foto: twee generaties Slabbekoorn!