Kontakt
Slabbekoorn Bouwservice
Wilhelminastraat 34
4413 BA Krabbendijke
Homepage:www.Slabbekoornbouwservice.nl
Telefoon:06-21675568
Fax:

Calculatie en voorbereiding voor ZZP’ers

Het rekenwerk voor offertes kost vaak veel tijd. Tijd die je als ZZP’er in de bouw vaak liever besteedt aan het daadwerkelijk werken aan een klus. Zie je het niet zitten zelf offertes op te stellen en wil je de offerte door iemand laten maken die verstand van zaken heeft? Dan kan je het maken van de offerte uitbesteden aan Slabbekoorn Bouwservice. Door onze bouwachtergrond weten we precies wat je nodig hebt bij het realiseren van een klus, waardoor we de offerte duidelijk en overzichtelijk voor je op kunnen stellen.

Hoe werkt het?

Wil je een offerte voor jouw werkzaamheden laten opstellen door Slabbekoorn Bouwservice? Dan kan je per mail alle gegevens en informatie met eventuele tekeningen en foto’s sturen. Aan de hand van deze informatie stellen we een offerte op waarbij 3% van de bruto aanneemsom in rekening wordt gebracht voor het calculeren en begeleiden.

Té druk voor een klus?

Heb je het te druk met klussen, ga je op vakantie of kan je om een andere reden een klus niet uitvoeren? Dan wil je dat de klant die bij je aanklopt toch goed geholpen wordt. Je kunt daarom een klus overdragen aan Slabbekoorn Bouwservice. Speel je een klus door? Dan ontvang je ook nog eens een bepaald percentage van de behaalde winst.

Heb je een klant aan ons overgedragen? Dan zoeken wij contact met de klant, doen het voorbereidende traject met de klant en stellen de offerte op. Wordt er akkoord gegeven op de offerte, dan regelt Slabbekoorn Bouwservice een team van professionele ZZP’ers. De bouwbegeleiding en nazorg van het bouwproject wordt gedaan door Slabbekoorn Bouwservice.

Meer informatie

Wil je het opstellen van offertes overlaten aan Slabbekoorn? Of heb je het te druk voor een klus die je wordt aangeboden? Wij van Slabbekoorn Bouwservice helpen je graag. Voor meer informatie kan je altijd contact met ons opnemen.