Kontakt
Slabbekoorn Bouwservice
Wilhelminastraat 34
4413 BA Krabbendijke
Homepage:www.Slabbekoornbouwservice.nl
Telefoon:06-21675568
Fax:

Referenties

Veranda te Krabbendijke

De zomer komt er weer aan. Wat is er dan lekkerder om bij een warme dag onder de veranda te kunnen zitten. Tijdens de mooie lange zomeravonden blijft het onder de veranda lang lekker waardoor je heerlijk kunt genieten van je eigen stekje in de achtertuin.

Realisatie nieuwe onderhoudsvrije bijkeuken

De opdracht van deze klant was duidelijk: Een perfecte en onderhoudsvrije bijkeuken. Op de foto`s is de oude situatie te zien. Zoals je kunt zien betreft het een oude bijkeuken. Met name in de winter was het hier erg koud en vochtproblemen waren aan de orde van de dag.

Renovatie van een bovenverdieping te Middelburg

Op dit moment is Slabbekoorn bouwservice bezig met de renovatie van een bovenverdieping te Middelburg. De bovenverdieping is compleet uitgebroken en opnieuw ingericht. Momenteel worden de volledig geisoleerde wanden en het dak gesloten met gipskartonplaten.

Badkamer compleet gerenoveerd

Deze badkamer werd volledig gerenoveerd door Slabbekoorn Bouwservice.

Vloerrenovatie & convector

Slabbekoorn Bouwservice plaatste een hele nieuwe eikenhouten lamelvloer in deze woning. Daarbij plaatste we ook een convector, die gemakkelijk vervangen kan worden door een variant waarbij de vloer mooi door loopt.

Renovatie van gootklossen

Deze goot werd in oude staat hersteld. Om dit te bereiken zijn de oude gootklossen opgeknapt. Deze zien er weer als nieuw uit!

Renovatie voordeur

Bij de renovatie van deze voordeur werd er gekozen voor een klassiek exemplaar. Dit geeft de woning een luxe uitstraling. Tevens is de voordeur voorzien van een goed veiligheidsbeslag.

Kunststof kozijnen woning te Arnemuiden

Deze woning in Arnemuiden werd gerenoveerd door kunststof kozijnen te plaatsen. De kunststof kozijnen zijn onderhoudsvriendelijk, inbraakwerend en geven de woning goede isolatie. Daarnaast is er gedacht aan ventilatie door het plaatsen van luchtroosters in de ramen.

Polytech goot

De bestaande houten goot met zinkwerk is vervangen door een kunststof goot van Polytech.

Overstek keralit

Nieuw geveloverstek Keralit.

Gevelbekleding Krabbendijke

Bij deze woning werd nieuwe gevelbekleding geplaatst.