Kontakt
Slabbekoorn Bouwservice
Wilhelminastraat 34
4413 BA Krabbendijke
Homepage:www.Slabbekoornbouwservice.nl
Telefoon:06-21675568
Fax:

Veranda te Krabbendijke

Veranda te Krabbendijke

De zomer komt er weer aan. Wat is er dan lekkerder om bij een warme dag onder de veranda te kunnen zitten. Tijdens de mooie lange zomeravonden blijft het onder de veranda lang lekker waardoor je heerlijk kunt genieten van je eigen stekje in de achtertuin.

Bij deze klant in Krabbendijke heeft Slabbekoorn een veranda gebouwd op Douglas palen (20x20 cm) die op betonnen poeren onder het straatwerk rusten. De veranda is een verlengstuk van de bestaande schuur, die enkele jaren eerder door ons geplaatst is. De schuur is volledig prefab en in korte tijd geplaatst. De houtskeletwanden zijn volledig geïsoleerd voor extra comfort. De schuur bestaat verder uit een vlindervloer, Meranti kozijnen en vuren potdekseldelen.
Het pannendak van de veranda loopt door op de schuur zodat het mooi één geheel vormt. De boei-delen zijn van Medite. De goot en afvoer zijn vervaardigd uit zink en het plafond / balkaag van zijn van Douglas hout gemaakt. De balken in combinatie met Douglas vellingdelen zorgen voor een prachtige afwerking.