Kontakt
Slabbekoorn Bouwservice
Wilhelminastraat 34
4413 BA Krabbendijke
Homepage:www.Slabbekoornbouwservice.nl
Telefoon:06-21675568
Fax:

Aanbouw & Verbouw

Met een aanbouw of verbouwing kan je ervoor kiezen je woning of bedrijfspand te vergroten, praktischer in te delen of voor meer daglicht in huis te zorgen. Daarmee kan een kleine ingreep er al voor zorgen dat je woning of bedrijfspand weer volledig voldoet aan je woon- of werkwensen. Soms is een grotere verbouwing nodig om aan je wensen te voldoen. Voor zowel een grote als kleine aanbouw of verbouw klus kan je bij Slabbekoorn Bouwservice terecht. Hoe dat verder in zijn werk gaat, lees je hier.

Aanbouw of verbouw: plan van aanpak

Ben je van plan een aanbouw of verbouwing te laten doen aan je woning? Dan gaan we allereerst bekijken wat je wensen zijn voor het pand. Samen maken we een plan en bespreken we de mogelijkheden. Indien nodig zorgen wij voor een ontwerp om de woning weer te laten voldoen aan je wensen. Met een frisse blik bekijken wij dan de verschillende opties, waar je zelf misschien nog niet aan gedacht had. Zit er een bouwplan bij dat voldoet aan jouw wensen? Dan zorgt Slabbekoorn Bouwservice ook het daadwerkelijk plaatsen van de aanbouw en/of het verbouwen van je woning.

Isolatie en ventilatie

Wanneer we je helpen met een bouwproject geven we advies over hoe je de verbouwing het beste kan aanpakken en waar je de aanbouw het best kan plaatsen. Maar we focussen niet alleen op de nieuwe indeling die je woning of bedrijfspand krijgt door de verbouwing of de aanbouw. Tegelijkertijd houden we rekening met het comfort, door te kijken naar goede isolatie- en ventilatiemogelijkheden. Zo zorg je niet alleen voor meer (praktische) ruimte in je woning of bedrijfspand, maar ook voor een comfortabele ruimte.

Advies en informatie

Ben je van plan je woning uit te breiden met een aanbouw? Of je bedrijfspand te verbouwen om voor meer praktische ruimte te zorgen? Dan kunnen wij van Slabbekoorn Bouwservice je goed helpen. We bekijken de huidige staat van je pand, helpen je tot het juiste plan te komen en gaan aan de slag met de bouw. Meer informatie of advies? Neem dan gerust contact met ons op.