Kontakt
Slabbekoorn Bouwservice
Wilhelminastraat 34
4413 BA Krabbendijke
Homepage:www.Slabbekoornbouwservice.nl
Telefoon:06-21675568
Fax:

Interieurbouw

Met interieurbouw kies je voor meubels die zowel functioneel als stijlvol zijn. Je hebt namelijk helemaal zelf in de hand welke afmetingen er voor het meubel worden gebruikt en hoe het meubel er precies uit komt te zien. Kies je bijvoorbeeld voor lades, deuren of open planken? Moeten deuren massief zijn of voorzien worden van glas? Het is jouw keuze en wij maken het voor je.

De behoefte aan interieurbouw komt voort uit het feit dat nu eenmaal niet alle plekken in je woning zich lenen voor een standaard meubel dat je in de winkel kan kopen. Van deze ‘standaard’ meubels moet je hopen dat de afmetingen en het uiterlijk precies voldoen aan jouw wensen. Soms moet je daarbij consessies doen en kiezen voor alleen het uiterlijk van het meubel óf voor de juiste afmetingen. Zeker wanneer je klein woont, en je niet wilt dat er ruimte verloren gaat in je woning, is dit niet wenselijk. In dat geval biedt interieurbouw gemaakt door Slabbekoorn Bouwservice de oplossing. We zorgen bijvoorbeeld voor een kledingkast die op de millimeter nauwkeurig voor je wordt gebouwd of voor meerdere unieke meubels die perfect aansluiten bij de stijl van je woning.

Wil jij interieurbouw in jouw woning of bedrijfspand? Dan kan Slabbekoorn Bouwservice je helpen. We luisteren naar je wensen en bieden je oplossingen aan voor je interieur waarbij de ruimte zo optimaal mogelijk wordt gebruikt. Daarbij verliezen we het uiterlijk van het meubel niet uit het oog! We maken meubels met een prachtig uiterlijk én op de millimeter nauwkeurig.

Meer weten over interieurbouw en wat Slabbekoorn Bouwservice voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.