Kontakt
Slabbekoorn Bouwservice
Wilhelminastraat 34
4413 BA Krabbendijke
Homepage:www.Slabbekoornbouwservice.nl
Telefoon:06-21675568
Fax:

Tegelwerk

Tegelwerk wordt veel gekozen voor de afwerking in verschillende ruimtes. In badkamers en keukens worden tegels gebruikt voor zowel de vloeren als de wanden, maar ook de vloeren van woonkamers en hallen zijn steeds vaker betegeld. Een tegelvloer heeft dan ook veel voordelen. De tegels zijn gemakkelijk schoon te houden, vocht werend en de meeste tegels zijn gemakkelijk te combineren met wand- en vloerverwarming. Daarnaast is de keuze aan tegels enorm. Grote tot kleine tegels in tal van vormen, kleuren en materialen zijn beschikbaar. Zo vind je altijd wel een tegel die je mooi vindt.

De keuzes in tegels

Heb je besloten tegelwerk in een bepaalde ruimte te plaatsen, dan heb je keuze uit tal van tegels. Ga je bijvoorbeeld voor grote tegels of mozaïek tegels, kies je voor natuursteen of keramische tegels en welke kleur vind je mooi? De ruimte speelt een belangrijke rol in de keuze voor de tegels, maar ook de oppervlakte (vloer of wand) die je wilt betegelen is bepalend. Hoe groter de oppervlakte die je wilt betegelen, hoe bepalender de tegel is voor de uitstraling van de ruimte. Veelal kiezen mensen voor een neutrale en tijdloze tegel die niet direct in het oog springt. Maar dit hoeft natuurlijk niet! Je kunt ook kiezen voor een tegel met een opvallendere vorm of kleur voor (een deel) van de ruimte.

Wil je dat we meekijken naar tegelwerk dat aansluit bij jouw woning of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op. We bespreken de verschillende mogelijkheden voor de ruimte die je wilt betegelen, zodat je de juiste keuze kunt maken.

Tegelwerk: een goede afwerking

Welke tegel je ook kiest een goede afwerking van het tegelwerk is uiterst belangrijk. Je wilt je niet jaren hoeven ergeren aan voegen die scheef lopen of tegels die niet op gelijke hoogte zijn gelegd. Slabbekoorn Bouwservice heeft jaren ervaring als het op tegelwerk aankomt. Dus of je nu van plan bent om je vloer of wanden, keuken of badkamer te betegelen: Slabbekoorn Bouwservice regelt het voor je.

Tegels en vloerverwarming

Ga je voor een tegelvloer? Denk dan ook eens aan vloerverwarming! Onder een tegelvloer is gemakkelijk vloerverwarming te plaatsen. Dit zorgt voor meer comfort in de ruimte. Door vloerverwarming komt de warmte namelijk van een groter oppervlak, dan bij radiatoren die aan de muur hangen. Hierdoor is de ruimte sneller warm en ontstaat er ook geen luchtstroom in de ruimte. Wil je meer weten over vloerverwarming voor onder je tegelvloer? Neem dan contact met ons op.

Bestrating

Ook voor de bestrating buitenshuis kan je Slabbekoorn Bouwservice inschakelen. Denk daarbij aan de aanleg van een terras, het bestraten van een oprit en het aanleggen van een pad door je tuin. Wil je de mogelijkheden voor buitenbestrating bespreken? Neem dan contact met ons op.