Luchtdicht bouwen

In een wereld waarin duurzaamheid een almaar belangrijker thema wordt, hoor je steeds vaker de term luchtdicht bouwen. Hiermee wordt bedoeld dat ongewenste kieren en naden in een woning gedicht worden om ongecontroleerde luchtstromen te voorkomen. Luchtdicht bouwen, ook wel kierdicht bouwen genoemd, is energiebesparend, comfortverhogend en verbetert bovendien de bouwkwaliteit. Om luchtlekken in een gebouw te voorkomen is materiaalkeuze en de verwerking daarvan van essentieel belang.

Slabbekoorn Bouwservice heeft onlangs de training ‘Luchtdicht Bouwen 2.0’ succesvol afgerond aan de Greenworks Academy. Je kunt dus met een gerust hart bij ons terecht voor luchtdicht bouwen. Wij volgens de laatste ontwikkelingen op de voet en adviseren je graag.

Projecten

Door de jaren heen hebben we vele projecten afgerond. We zijn trots op ons werk en geven daarom graag een beeld van onze processen en werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, aanbouw, verbouw, timmerwerk, tegelwerk, renovatie en dakbedekking. Zo hebben we een aantal projecten van op diverse vakgebieden uitgelicht.

Wilt u meer informatie of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op via onze contactgegevens of middels het contactformulier.

Copyright Slabbekoorn Bouwservice B.V. 2024 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid | Realisatie: Steketee Online