Nieuwbouw

Heeft u een kavel gekocht en gaat u nu uw eigen huis of bedrijfspand laten bouwen? Een geweldige stap met heel veel voordelen. U kunt het nu immers helemaal doen, zoals u dat wilt. En uw huis of kantoor zal aan alle moderne eisen voldoen. Energiezuinig, goed geïsoleerd, goed beveiligd en met de nieuwste, duurzame materialen.

Tegelijkertijd is het ook spannend. Er komt veel kijken bij het bouwen van een huis of bedrijfspand en het is een flinke investering. U maakt een ontwerp met een architect of u heeft dat al gedaan, vergunningen moeten worden aangevraagd, allerlei keuzes moeten gemaakt worden. En natuurlijk zoekt u een betrouwbare partij voor de uitvoering.

Wij helpen u graag om uw droomhuis of bedrijfspand te realiseren.

Altijd open over de planning en de kosten

Een eigen huis of pand bouwen doet u waarschijnlijk maar één keer, wij doen het met regelmaat (bekijk hier onze referenties). We nemen u dan ook stap voor stap mee in het proces en adviseren u graag over mogelijkheden, materiaalkeuzes, duurzaamheid en energiebesparing. Daarbij zijn we altijd helder over de planning en de kosten, zodat u goed weet waar u aan toe bent.

Duurzaam, gezond en comfortabel wonen

U kunt bij ons specifiek kiezen voor duurzame materialen die rekening houden met het milieu en de gezondheid van u als gebruiker. De ontwikkelingen op dit vlak gingen snel de afgelopen jaren. We kunnen uw pand heel energiezuinig maken en tegelijkertijd zeer comfortabel en gezond om in te wonen en te werken. We bekijken samen met u welke oplossingen het beste zijn qua isolatie, verwarming, ventilatie en verlichting. En goed om te weten: wij zetten ons in voor hergebruik en recycling van materialen.

De modernste veiligheidsoplossingen

We bouwen ook volgens de meest moderne veiligheidseisen en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van inbraakwerend hang- en sluitwerk. We zijn daarnaast op de hoogte van de wet- en regelgeving rondom brandveiligheid en weten waaraan uw pand moet voldoen. Comfortabel wonen en werken betekent ook: een veilig gevoel.

Geen verrassingen achteraf

Kortom: we adviseren u graag en communiceren helder over de mogelijkheden. Vervolgens blijven we dat ook doen tijdens de uitvoering, zodat u continu weet hoe we ervoor staan met de planning en het budget. Veel overleg dus, zodat er nooit sprake kan zijn van verrassingen achteraf.

Uw eigen huis of pand

Alles aan uw huis of bedrijfspand is straks nieuw en ongebruikt. Dat is iets wat u kunt zien, ruiken en voelen als u het voor de eerste keer echt binnengaat. Hierdoor is uw woning of pand vanaf de eerste dag ook echt úw eigen huis of pand. Een gevoel dat u bij een bestaande woning of bestaand pand niet snel of misschien wel nooit zult krijgen!

Projecten

Door de jaren heen hebben we vele projecten afgerond. We zijn trots op ons werk en geven daarom graag een beeld van onze processen en werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, aanbouw, verbouw, timmerwerk, tegelwerk, renovatie en dakbedekking. Zo hebben we een aantal projecten van op diverse vakgebieden uitgelicht.

Wilt u meer informatie of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op via onze contactgegevens of middels het contactformulier.

Copyright Slabbekoorn Bouwservice B.V. 2024 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid | Realisatie: Steketee Online