Realisatie nieuwe onderhoudsvrije bijkeuken

De opdracht van deze klant was duidelijk: Een perfecte en onderhoudsvrije bijkeuken. Op de foto`s is de oude situatie te zien. Zoals je kunt zien betreft het een oude bijkeuken. Met name in de winter was het hier erg koud en vochtproblemen waren aan de orde van de dag. In overleg met de klant heeft Slabbekoorn bouwservice besloten om de oude bijkeuken niet op te knappen maar te slopen en compleet nieuw terug te plaatsen. Er is een nieuwe geïsoleerde betonvloer gestort met vorstrand (isolatie vorstrand: 100 eps). De vloer zelf is op de betonvloer geisoleerd in verband met de vloerverwarming. Hiervoor is een 50 dikke pir isolatie met aluminium toplaag gebruikt. Op de vloer zijn houtskeletbouw wanden geplaatst gevuld met 140mm rockwool isolatie. Perfect isolerend. Het buiten- en binnenschild afgesloten met een houten plaat, osb 9mm. Binnen goed voor hechthout achter de aangebrachte gipsplaat. De buitenbekleding bestaat uit keralit potdekseldeel 177mm in de kleur zwart. Kozijnen Kunststof van het merk Weru, de Mercedes onder de kunststof kozijnen. De ingebouwde, elektrisch bedienbare rolluiken zijn weggewerk in de houten wand, waardoor de stijl van de bijkeuken niet wordt onderbroken. De waterslag onder de kozijnen is van Belgisch hardsteen wat aan het geheel nog extra cachet geeft. De dakbedekking bestaat uit Epdm wat door ons is aangebracht op 80mm pr isolatie. Het resultaat is een luxe onderhoudsvrije bijkeuken.

Terug naar overzicht
Wat kunnen wij voor u betekenen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Offerte aanvragen
Projecten

Door de jaren heen hebben we vele projecten afgerond. We zijn trots op ons werk en geven daarom graag een beeld van onze processen en werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, aanbouw, verbouw, timmerwerk, tegelwerk, renovatie en dakbedekking. Zo hebben we een aantal projecten van op diverse vakgebieden uitgelicht.

Wilt u meer informatie of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op via onze contactgegevens of middels het contactformulier.

Copyright Slabbekoorn Bouwservice B.V. 2024 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid | Realisatie: Steketee Online