Aanbouw & Opbouw

Met een aanbouw of uitbouw creëert u extra ruimte in uw huis of bedrijfspand. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw (bij)keuken te verplaatsen naar de aanbouw of om uw woonkamer of kantoor te vergroten.

Als u weinig ruimte heeft voor een aanbouw, is een opbouw op uw pand wellicht de ideale oplossing. U heeft daarin alle keuze: van een dakkapel tot een met een dakopbouw die een groot deel van het bestaande dakoppervlak vervangt. Hiermee krijgt u meer ruimte en licht op de bovenste verdieping en creëert u een volwaardige leefruimte onder het dak.

Als aannemer in de regio Krabbendijke helpen we u graag met de aan- of opbouw die bij uw wensen past.

Goed doordacht van start

Uw huis of bedrijfspand uitbreiden met een aanbouw of opbouw levert meer dan alleen ruimte op. Het is ook een manier om meer licht en sfeer te creëren en de waarde van uw huis of bedrijfspand te verhogen.

Een eenvoudige verbouwing is het lang niet altijd. Een serre aanbouwen is meestal niet zo ingrijpend, maar een dakopbouw is dat wel. Wij nemen dan ook de tijd om samen met u de plannen uit te werken, zodat de uitvoering vervolgens ook soepel verloopt.

Meer leef-, woon- en werkruimte

Er zijn verschillende manieren om meer ruimte in huis of bedrijfspand te krijgen. Door de aanbouw van een serre of bijkeuken creëert u extra leef- en woonruimte. De ruimte wordt ook veel lichter, sfeervoller en prettiger om in te verblijven. Met een dakkapel wordt u zolder ineens een volwaardige slaapkamer. Of misschien kunt u zelfs een volledige extra verdieping op uw platte dak zetten.

Als we bij u langskomen beginnen we met op een rij te zetten wat er allemaal bij komt kijken. Zoals: is de fundering geschikt voor de verbouwing die u voor ogen heeft en hoe zit het met de isolatie en de vergunning?

Funderingen en vergunningen

De fundering is ooit aangelegd voor het oorspronkelijke gebouw. Bij een verbouwing kan het nodig zijn om de fundering te verstevigen of uit te breiden om verzakkingen te voorkomen. Wij controleren de fundering dan ook goed en verstevigen deze als dat nodig is. We zoeken desgewenst ook voor u uit of u een vergunning nodig heeft voor uw aan-of opbouw. Zo ja, dan kunnen we u ook helpen bij de aanvraag.

Isolatie

Het is belangrijk om het nieuwgebouwde deel van uw huis of bedrijfspand goed te isoleren. Voor een erker, serre of uitbouw wordt de buitenmuur doorbroken, terwijl voor een dakkapel een opening in dak wordt gemaakt. Uiteraard wilt u niet op de tocht zitten na de verbouwing. Wij adviseren u dan ook goed over de juiste isolatie. Zeker op de plaatsen waar het nieuwe bouwdeel aansluit op de bestaande constructie is dat zeer belangrijk.

Klik hier voor tips over energiebesparing.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen bij een aanbouw of opbouw? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie
Projecten

Door de jaren heen hebben we vele projecten afgerond. We zijn trots op ons werk en geven daarom graag een beeld van onze processen en werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, aanbouw, verbouw, timmerwerk, tegelwerk, renovatie en dakbedekking. Zo hebben we een aantal projecten van op diverse vakgebieden uitgelicht.

Wilt u meer informatie of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op via onze contactgegevens of middels het contactformulier.

Copyright Slabbekoorn Bouwservice B.V. 2024 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid | Realisatie: Steketee Online