Kunststof kozijnen woning te Arnemuiden

Alle houten kozijnen van deze woning in Arnemuiden werden vervangen door kunststof kozijnen van het merk K├Âmmerling. De binnenafwerking van deze kozijnen is Prodec. Ideaal afgewerkt zonder nog te hoeven schilderen. De kunststof kozijnen zijn onderhoudsvriendelijk, inbraakwerend en geven de woning goede isolatie. Daarnaast is er gedacht aan ventilatie door het plaatsen van luchtroosters in de ramen. Bij verschillende kozijnen was het metselwerk gescheurd door het roesten van de kozijnankers,daarom is ook op een aantal plaatsen het metselwerk gerepareerd.

Terug naar overzicht
Wat kunnen wij voor u betekenen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Offerte aanvragen
Projecten

Door de jaren heen hebben we vele projecten afgerond. We zijn trots op ons werk en geven daarom graag een beeld van onze processen en werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, aanbouw, verbouw, timmerwerk, tegelwerk, renovatie en dakbedekking. Zo hebben we een aantal projecten van op diverse vakgebieden uitgelicht.

Wilt u meer informatie of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op via onze contactgegevens of middels het contactformulier.

Copyright Slabbekoorn Bouwservice B.V. 2024 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid | Realisatie: Steketee Online