Badkamer compleet gerenoveerd

Het dakbeschot is aan de schuine kant geïsoleerd met harde isolatie van Kingspan. Deze is bekleed incl. het plafond met de groene Hydro gipsplaat. De schuine kant is mee betegeld wat mooi effect geeft. Voor de wandtegel zijn tegels van 30x60cm gebruikt in de kleur white mat. Het plafond is gestukadoord en er is schuurwerk toegepast. Voor de vloer is een mooie strooktegel gebruikt met een houtstructuur. Daarnaast is in de vloer vloerverwarming verwerkt. De Quickheat Vloerverwarming flex vloerverwarming 650 Watt. Al het sanitair dat geplaatst is, is van het merk van Heck. Benieuwd naar dit sanitair? Kijk dan op de website: www.vanheckbadkamers.nl Als voegmiddel wordt er tegenwoordig het nieuwe voegmiddel van Ardex de RG 12 gebruikt. Ook in deze badkamer is dit voegmiddel toegepast, waar de klant erg tevreden over is.

Terug naar overzicht
Wat kunnen wij voor u betekenen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Offerte aanvragen
Projecten

Door de jaren heen hebben we vele projecten afgerond. We zijn trots op ons werk en geven daarom graag een beeld van onze processen en werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, aanbouw, verbouw, timmerwerk, tegelwerk, renovatie en dakbedekking. Zo hebben we een aantal projecten van op diverse vakgebieden uitgelicht.

Wilt u meer informatie of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op via onze contactgegevens of middels het contactformulier.

Copyright Slabbekoorn Bouwservice B.V. 2024 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid | Realisatie: Steketee Online