Verbouwen

Heeft u een huis of bedrijfspand gekocht dat u gedeeltelijk wilt verbouwen? Of is het huis of bedrijfspand waar u al jaren woont of werkt aan een verbouwing toe? Wilt u:

  • Verduurzamen?
  • Een nieuwe badkamer, keuken en/of toilet?
  • Meer ruimte creëren met een aanbouw, opbouw of dakkapel?
  • Uw huis aanpassen zodat u er langer zelfstandig kunt blijven wonen?

Als aannemer in Krabbendijke helpen wij u graag.

Meer comfort, meer ruimte

Bij de aankoop van een nieuw huis kan het heel fijn zijn om het een en ander te verbouwen. Soms is het echt nodig, bijvoorbeeld bij een verouderde keuken of badkamer. Maar vaak is het ook een manier om het huis echt úw huis te maken. Met de indeling en uitstraling die u mooi vindt.

Een verbouwing kan ook een perfecte oplossing zijn als u al jaren in uw huis woont. Of wanneer u als bedrijf uit uw jasje bent gegroeid, maar niet wilt verhuizen.

Helder over de kosten

Wij adviseren u graag over mogelijkheden, materiaalkeuzes, duurzaamheid en energiebesparing. Daarbij zijn we altijd helder over de planning en de kosten, zodat u goed weet waar u aan toe bent. Ook goed om te weten: we doen er alles aan om de overlast voor uzelf en uw buren of omwonenden zoveel mogelijk te beperken.

Duurzaamheid en energiebesparing

We noemen specifiek duurzaamheid en energiebesparing, omdat een verbouwing vaak ook een goed moment is om te kijken naar de verduurzamingsmogelijkheden in uw huis of pand.

Misschien kunnen we de verbouwing van de zolder wel combineren met het aanbrengen van dakisolatie. Zodat u een veel comfortabelere ruimte creëert en gaat besparen op de energiekosten. Mogelijk zijn er ook betere ventilatieoplossingen voorhanden of kunnen we vochtproblemen oplossen. En wat dacht u van de veel zuinigere apparaten die u nu kunt kiezen bij een verbouwing van uw keuken, badkamer of toilet?

Keuzes voor de lange termijn

Bij de keuze voor de materialen nemen we u mee in het totale kostenplaatje. Een bepaald materiaal kan in eerste instantie misschien duurder zijn, maar levert op de langere termijn besparingen op in onderhoud. Met de juiste keuzes houdt u de onderhoudskosten aan uw woning of bedrijfspand over een langere periode relatief laag.

Geen verrassingen achteraf

Kortom: we adviseren u graag en communiceren helder over de mogelijkheden. Vervolgens blijven we dat ook doen tijdens de uitvoering. Zo weet u continu hoe we ervoor staan met de planning en het budget. Veel overleg dus, zodat er nooit sprake kan zijn van verrassingen achteraf, zeker niet als het gaat om de kosten.

Projecten

Door de jaren heen hebben we vele projecten afgerond. We zijn trots op ons werk en geven daarom graag een beeld van onze processen en werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, aanbouw, verbouw, timmerwerk, tegelwerk, renovatie en dakbedekking. Zo hebben we een aantal projecten van op diverse vakgebieden uitgelicht.

Wilt u meer informatie of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op via onze contactgegevens of middels het contactformulier.

Copyright Slabbekoorn Bouwservice B.V. 2024 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid | Realisatie: Steketee Online