Werkwijze

Kies je ervoor een klus, groot of klein, aan Slabbekoorn Bouwservice over te laten? Dan is het ons doel je tijdens de bouw zoveel mogelijk te ontzorgen. Om dit te realiseren moeten we allereerst goed weten wat je wensen zijn, zodat we samen een bouwplan kunnen maken. Daarom gaan we allereerst met je om de tafel zitten om de bouwplannen, wensen en mogelijkheden te bespreken. Indien nodig maken we een raming om te bekijken of al deze wensen binnen je budget passen. Vervolgens stellen we een offerte voor je op, die we persoonlijk toelichten. Met jouw akkoord gaan we dan uiteindelijk ├ęcht voor je aan de slag. We helpen en regelen de totale uitvoering van het project en eventueel worden benodigde onderaannemers ingelicht. Tijdens de bouw houden we natuurlijk contact, zodat we voor een perfect eindresultaat kunnen zorgen.

Veel voorkomende werkzaamheden bij Slabbekoorn Bouwservice zijn aanbouw, verbouw, nieuwbouw, tegelwerk, interieurbouw, onderhoud en renovatie, tegelwerk en metselwerk. Al deze werkzaamheden worden gerealiseerd in de omgeving van Krabbendijke. Daarnaast kunnen we je ook helpen met een zelfbouwproject. Dus ben je van plan zelf je huis te bouwen? Wij kunnen je helpen met de begeleiding, geven je advies en kunnen zorgen voor de levering van materialen. Indien nodig kan er deels worden bijgesprongen met het uitvoeren van werkzaamheden.

Projecten

Door de jaren heen hebben we vele projecten afgerond. We zijn trots op ons werk en geven daarom graag een beeld van onze processen en werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, aanbouw, verbouw, timmerwerk, tegelwerk, renovatie en dakbedekking. Zo hebben we een aantal projecten van op diverse vakgebieden uitgelicht.

Wilt u meer informatie of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op via onze contactgegevens of middels het contactformulier.

Copyright Slabbekoorn Bouwservice B.V. 2024 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid | Realisatie: Steketee Online