Serre

Een serre is een wens van veel mensen. Door uw woning of bedrijfspand uit te bouwen krijgt u veel extra ruimte. En omdat serres veel glas hebben en open ruimtes, haalt u tegelijkertijd veel daglicht binnen. De ruimte wordt niet alleen groter, maar ook veel lichter, sfeervoller en prettiger om in te verblijven.

Als specialist in de regio Krabbendijke helpen we u graag met de realisatie van uw serre.

Extra daglicht

Een serre (ook wel tuinkamer, woonserre of in België veranda genoemd) is een aanbouw of uitbouw van uw woning met veel glas. Vaak heeft een serre niet alleen glazen wanden, maar ook een glazen dak. Zo vergroot een serre de daglichttoetreding in uw woning en hoeft u niet bang te zijn voor lichtverlies, zoals bij een uitbouw met een plat dak.

Buiten naar binnen

Met een serre haalt u een stukje buiten naar binnen, of binnen naar buiten. Door de stralingswarmte van de zon loopt de temperatuur in een serre snel op. Om dit effect optimaal te benutten worden serres vaak aan de zuidkant van een huis gebouwd.
De eerste voorjaarszon maakt uw serre dan al tot een behaaglijk terras en als het op een zomeravond afkoelt, is de serre een perfecte plek om nog even heerlijk ‘buiten’ te zitten. Denkt u voor warme dagen echter ook aan goede zonwering voor uw serre, zodat het niet te warm wordt.

Waardevermeerdering voor uw pand

Met een serre creëert u toegevoegde waarde voor uw woning of bedrijfspand. U krijgt meer woon- of werkoppervlakte, die u op allerlei manieren kunt benutten. Een extra woonkamer, een overdekt terras, of ruimte voor een hobbykamer of atelier. Een serre geeft daarnaast ook een meerwaarde aan uw pand bij eventuele verkoop.

Materiaalkeuze voor uw serre

Er is veel keus in materialen voor een serre. U kunt kiezen voor karakteristieke houten kozijnen, voor moderne aluminium kozijnen, of voor degelijke en onderhoudsarme kunststof kozijnen voor uw serre. Een combinatie van materialen is ook mogelijk.
Aangezien een serre voor een groot deel uit glas bestaat, is het ook goed om na te denken over het juiste isolatieglas. Wij helpen u graag bij de keuze van het materiaal dat het best bij uw wensen en uw woning of bedrijfspand past.

Meer informatie
Projecten

Door de jaren heen hebben we vele projecten afgerond. We zijn trots op ons werk en geven daarom graag een beeld van onze processen en werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, aanbouw, verbouw, timmerwerk, tegelwerk, renovatie en dakbedekking. Zo hebben we een aantal projecten van op diverse vakgebieden uitgelicht.

Wilt u meer informatie of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op via onze contactgegevens of middels het contactformulier.

Copyright Slabbekoorn Bouwservice B.V. 2024 | Disclaimer | Privacybeleid | Realisatie: Steketee Online