Ruwbouw

Heeft u plannen om een nieuw huis of bedrijfspand te bouwen en wilt u zelf de afbouw doen? Dat kan! Wij helpen u graag bij het realiseren van de ruwbouw (ook wel cascobouw genoemd), waarna u zelf de rest kunt doen.

Wat u door ons wilt laten doen en wat u graag zelf doet, bepaalt u. Wij helpen u waar u dat wenst.

Ruwbouw versus afbouw

Als de ruwbouw van een huis of pand af is wil dat zeggen dat het huis wind- en waterdicht is, de riolering en leidingen zijn aangelegd en het metsel- en voegwerk is afgerond. Na de ruwbouwfase kan met de afbouw begonnen worden. Dat wil zeggen:

  • Plafondafwerking
  • Binnenwandafwerking
  • Vloerafwerking
  • Keuken, badkamer en toilet

Advies over materialen

Als u tijd heeft om deze werkzaamheden zelf te doen (en het leuk vindt!), bespaart u geld op de bouw van uw huis. Let wel goed op de materialen die u gebruikt. Ga niet altijd voor de goedkoopste oplossing. Dat kan u later duur te staan, omdat deze materialen een veel kortere levensduur hebben. Wij adviseren u hierin graag als u dat prettig vindt.

Wij helpen u waar u wenst

Enige handigheid is wel aan te bevelen. Als u de hele afbouw zelf doet, moet u zelf het dak en de buitenmuren isoleren, de trap plaatsen, de binnenmuren metselen en binnendeuren en kozijnen plaatsen. Ook de vloeren en muren moeten nog worden afgewerkt en de keuken, badkamer en WC moeten er nog in. Ook niet onbelangrijk: onder de afbouw vallen ook alle installaties voor elektriciteit, gas en water.

Wilt u gedeeltes van de afbouw zelf doen of juist niet, dan kan dat uiteraard ook. Wij kunnen u bij alle typen werkzaamheden ondersteunen. Zoals de timmerwerken, het schilderen, installatiewerk, tegelwerken, stucwerk en sanitair.

Projecten

Door de jaren heen hebben we vele projecten afgerond. We zijn trots op ons werk en geven daarom graag een beeld van onze processen en werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, aanbouw, verbouw, timmerwerk, tegelwerk, renovatie en dakbedekking. Zo hebben we een aantal projecten van op diverse vakgebieden uitgelicht.

Wilt u meer informatie of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op via onze contactgegevens of middels het contactformulier.

Copyright Slabbekoorn Bouwservice B.V. 2024 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid | Realisatie: Steketee Online