Vloerrenovatie

Woont u in een oud huis of werkt u in een oud gebouw? Dan kan het gebeuren dat de bestaande ondervloeren en draagvloeren dusdanig verzwakken dat ze serieuze problemen veroorzaken. Als dat gebeurt is beperkt onderhoud, waarbij wat delen van balken of planken worden vervangen, geen optie meer. Dan is een kundige renovatie van de hele vloer nodig, waarbij de bestaande balken en ondervloer worden vervangen door een nieuwe draagvloer.

Denkt u, of weet u, een dergelijk verzwakte vloer te hebben? Als aannemer in Krabbendijke helpen wij u graag bij uw vloerrenovatie.

Maatwerk of standaard oplossing

Afhankelijk van het probleem, het type vloer en uw woning of bedrijfspand, gaan we kijken of een maatwerk-oplossing nodig is, of dat we een standaard renovatievloer kunnen gebruiken ter vervanging van uw bestaande vloer. Er zijn verschillende prefab vloersystemen, waarmee we snel een kierdichte en comfortabele vloer kunnen plaatsen die aan al uw wensen voldoet

Vloerverwarming en vloerisolatie

Als u uw vloer vervangt is dat ook een goed moment om na te denken over wat er nog meer mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan betere isolatie. In oude huizen is de vloerisolatie vaak van een slecht niveau of er is zelfs helemaal geen vloerisolatie aanwezig.

Ook is het slim om na te denken over vloerverwarming. We kunnen vloerverwarming vaak relatief eenvoudig verwerken in een nieuwe vloer en vloerverwarming heeft veel voordelen ten opzichte van de radiator die aan de muur hangt. Het geeft meer comfortabele warmte af, doordat de warmte aan een groot oppervlak van de ruimte wordt afgegeven. Bovendien neemt vloerverwarming geen ruimte in beslag.

Advies over uw vloerrenovatie

Wij helpen u graag om uw vloerrenovatie goed te plannen en de juiste keuzes te maken, zodat we de nieuwe vloer in één keer goed plaatsen. Zeker als u in uw huis woont of in uw pand werkt als de vloerrenovatie nodig is, is dit van groot belang. U wilt dan natuurlijk dat de vloerrenovatie zo kort mogelijk duurt en soepel verloopt. Uiteraard zorgen we er ook voor, dat de overlast voor u zoveel mogelijk beperkt blijft.

Projecten

Door de jaren heen hebben we vele projecten afgerond. We zijn trots op ons werk en geven daarom graag een beeld van onze processen en werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, aanbouw, verbouw, timmerwerk, tegelwerk, renovatie en dakbedekking. Zo hebben we een aantal projecten van op diverse vakgebieden uitgelicht.

Wilt u meer informatie of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op via onze contactgegevens of middels het contactformulier.

Copyright Slabbekoorn Bouwservice B.V. 2024 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid | Realisatie: Steketee Online