Kontakt
Slabbekoorn Bouwservice
Wilhelminastraat 34
4413 BA Krabbendijke
Homepage:www.Slabbekoornbouwservice.nl
Telefoon:06-21675568
Fax:

Onderhoud & Renovatie

Als het op onderhoud en renovatie uit komt kan Slabbekoorn Bouwservice je helpen. Voorbeelden van werkzaamheden die we voor je kunnen uitvoeren zijn:


- Het vullen van voegwerk.
Hiervoor kunnen we gedeeltes van de gevel bijwerken en herstellen tot de orginele staat, maar we kunnen ook de gehele gevel aanpakken. Ben je van plan de gehele gevel te renoveren? Dan kan je voor een nieuwe voeg kiezen. Hiermee kan je je woning of bedrijfspand een geheel nieuw uiterlijk geven. Neem voor meer informatie over voegwerk gerust contact met ons op.

- Metselwerk vervangen. Is een gedeelte van het metselwerk afgebrokkeld? Wij vervangen het metselwerk, zodat het er weer netjes uitziet. Daarvoor kiezen we een steen in dezelfde kleur als de rest van de muur. Hoewel de stenen er in het begin nog als nieuw uitzien, zullen ze na verloop van tijd kleuren naar de rest van de muur.

- Glas vervangen. Heb je nog enkelglas in je woning, dan is het slim te gaan voor glas dat beter isoleert. Dubbel glas, en zelfs HR-glas, voldoen qua isolatiewaarde ook al niet meer aan de standaarden van nu. Wil je goed isolerend glas? Kies dan voor bijvoorbeeld HR++ glas. Wil je meer informatie over de soorten glas en wat er geschikt is voor jouw woning? Neem gerust contact met ons op.

- Kozijnen onderhouden / renoveren. Ook je kozijnen hebben onderhoud nodig. Zeker wanneer je houten kozijnen hebt, moeten deze eens in de 5 jaar van een nieuwe lik verf worden voorzien. Kies je voor nieuw glas, dan is het ook slim na te denken over wat je met de kozijnen gaat doen. Kan je het glas in de huidige kozijnen zetten? Of moeten ook de kozijnen een renovatie ondergaan? Ga je renoveren dan zijn er verschillende materialen te kiezen voor de kozijnen. Zo kan je kiezen uit houten, aluminium of kunststof kozijnen. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen. We vertellen je hier graag meer over.

- Overig schilderwerk.
Niet alleen de houten kozijnen hebben af en toe een nieuw likje verf nodig. Ook buitendeuren, garages, binnendeuren, een keuken of plinten maak je weer als nieuw door ze weer eens te schilderen.

Is jouw woning of bedrijfspand toe aan onderhoud of renovatie? Neem gerust contact met ons op. We komen bekijken wat we kunnen doen zodat je woning of bedrijfspand er weer jaren tegenaan kan.