Timmerwerken

Bij timmerwerken denken veel mensen vooral aan werkzaamheden met hout, maar timmerwerken omvatten veel meer dan dat. Zoals de constructies van uw huis, deuren, kozijnen, daken en plafonds. Die kunnen van hout zijn, maar ook van staal, aluminium, triplex of andere materialen. Daarnaast komt hier ook bijvoorbeeld goede isolatie aan te pas.

Van ruwbouw tot afwerking

Onze timmermannen zijn in alle fasen van de (ver)bouw van uw huis of bedrijfspand betrokken. Bij de ruwbouw om uw pand wind- en waterdicht te maken en in de afbouwfase bij de plafondafwerking, binnenwandafwerking, vloerafwerking en nog veel meer. Denk bijvoorbeeld ook aan het aanbrengen van plinten, sierlijsten en binnendeuren.

Keuze voor duurzame materialen

Het spreekt voor zich dat we goed met u doorspreken welke werkzaamheden we gaan verrichten om uw droompand te realiseren. Daarbij kunt u bij ons specifiek kiezen voor duurzame materialen die rekening houden met het milieu en de gezondheid van u als bewoner.

We bouwen ook volgens de modernste veiligheidseisen en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van inbraakwerend hang- en sluitwerk. Want comfortabel wonen betekent ook: een veilig gevoel.

Timmerwerken op maat

Desgewenst leveren wij ook timmerwerken op maat. Zoals unieke en op maat gemaakte deuren, kozijnen en trappen. Behalve dat deuren en kozijnen een belangrijke functie hebben, zijn ze ook een blikvanger voor uw huis. Een strakke zakelijke buitendeur, eventueel met veel glas, geeft een volledig andere uitstraling dan een klassieke houten deur. Binnen geldt hetzelfde. Gladde, moderne deuren geven een totaal andere uitstraling dan deuren met een meer klassieke uitstraling.

Timmerwerken: trappen

Ook een trap kan in uw huis of bedrijfspand een enorme invloed hebben op de sfeer en uitstraling. Zeker wanneer de trap in een open ruimte staat.

De materiaalkeuze, stijl en vorm van de trap zijn sterk bepalend voor het eindresultaat. Zo draagt een houten trap vaak bij aan een wat klassieker interieur, terwijl metaal of betonlook ideaal is als u het interieur moderner en strakker wilt vormgeven. En wellicht wilt u met het oog op de toekomst al een wat minder steile trap. Of een trap die al geschikt is om een traplift te kunnen plaatsen.

Projecten

Door de jaren heen hebben we vele projecten afgerond. We zijn trots op ons werk en geven daarom graag een beeld van onze processen en werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, aanbouw, verbouw, timmerwerk, tegelwerk, renovatie en dakbedekking. Zo hebben we een aantal projecten van op diverse vakgebieden uitgelicht.

Wilt u meer informatie of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op via onze contactgegevens of middels het contactformulier.

Copyright Slabbekoorn Bouwservice B.V. 2024 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid | Realisatie: Steketee Online