Slaapkamer verbouwen

Heeft u een nieuw huis gekocht en wilt u de slaapkamer verbouwen? Of woont u al langer in uw huis en bent u toe aan vernieuwde slaapkamer, met bijvoorbeeld meer ruimte door een dakkapel? Wij hebben als aannemer in Krabbendijke veel ervaring met verbouwen en helpen u graag.

Slaapkamer verbouwen: meer ruimte

Wilt u de slaapkamer verbouwen om meer ruimte te creëren? Misschien ziet u mogelijkheden om van twee kleinere kamers een grote kamer te maken door een muur door te breken. Of lenen de schuine daken in de slaapkamer zich voor een dakkapel. Slim geplaatste Inbouwkasten kunnen u ook meer ruimte geven.

We komen graag vrijblijvend bij u langs om uw plannen te bespreken. We denken met u mee en bekijken wat er nodig is om de verbouwing van uw slaapkamer te realiseren. Vervolgens brengen we een offerte uit die we ook mondeling toelichten, zodat er bij u geen vragen open staan als wij uw slaapkamer verbouwen.

Comfortabel en gezond

U brengt in uw slaapkamer heel wat uren door. Het is ook bij uitstek de ruimte om lekker te ontspannen. Daarom moet de slaapkamer comfortabel zijn. In uitstraling, maar zeker ook met een goed klimaat. Dat zorgt er ook voor dat u ’s ochtends fris en uitgeslapen wakker wordt.

Goede isolatie en ventilatie maken van uw slaapkamer die comfortabele en gezonde ruimte. Isolatie is belangrijk om te voorkomen dat uw slaapkamer in de zomer heel warm wordt en in de winter heel koud. Daarbij scheelt het veel in de stookkosten als u goed isoleert. Ventilatie zorgt voor voldoende toevoer van frisse lucht. Vloerverwarming geeft ook veel comfort, wanneer het toegepast kan worden op uw slaapkamer.

Slaapkamer verbouwen: meer licht

Wilt u meer daglicht in uw slaapkamer? Dan is bij een schuin dak een dakkapel ideaal, want u creëert daarmee direct ook meer ruimte. Een dakkapel kan prefab geleverd worden en binnen een dag worden geplaatst. Als u een dakkapel te duur vindt, of het blijkt niet mogelijk omdat u geen vergunning krijgt, dan kunt u ook kiezen voor grotere dakramen. Grotere ramen zijn natuurlijk ook een optie als u rechte wanden heeft.

Slaapkamer verbouwen: vloer- en wandafwerking

De wand- en vloerafwerking bepaalt in grote mate de uitstraling van uw slaapkamer. Kiest u voor hout, laminaat, tapijt of een ander type vloer? Kiest u voor behang of stuc- en schilderwerk? Wij adviseren u graag als wij uw slaapkamer verbouwen. Daarbij informeren we u ook over de verschillen in onderhoud en hygiëne tussen de materialen.

Slaapkamer verbouwen: levensloopbestendigheid

Wilt u de slaapkamer verbouwen, omdat u langer zelfstandig in uw huis wilt blijven wonen? Ook dan helpen wij u graag. We kunnen bijvoorbeeld uw slaapkamer gelijkvloers maken met uw woonkamer, badkamer en keuken. We passen vaak verlichting toe met bewegingssensoren, zodat u ’s nachts veilig naar het toilet kunt gaan. En we monteren met regelmaat wand-, muur- of opsta beugels om het in en uit bed komen te vergemakkelijken.

Projecten

Door de jaren heen hebben we vele projecten afgerond. We zijn trots op ons werk en geven daarom graag een beeld van onze processen en werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, aanbouw, verbouw, timmerwerk, tegelwerk, renovatie en dakbedekking. Zo hebben we een aantal projecten van op diverse vakgebieden uitgelicht.

Wilt u meer informatie of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op via onze contactgegevens of middels het contactformulier.

Copyright Slabbekoorn Bouwservice B.V. 2024 | Disclaimer | Privacybeleid | Realisatie: Steketee Online