Woonkamer verbouwen

Gaat u uw woonkamer verbouwen en oriƫnteert u zich op bedrijven die u hierbij kunnen helpen? Wij hebben als aannemer in Krabbendijke veel ervaring met het verbouwen van woonkamers en helpen u graag. Bekijk hier onze referenties.

Woonkamer verbouwen stressvol?

Het laatste wat u wilt als u de woonkamer gaat verbouwen is onduidelijkheid. Onduidelijkheid over de kosten, de planning, wie u over de vloer krijgt en hoeveel overlast het geeft.

Omdat een goede voorbereiding het halve werk is, komen we daarom eerst vrijblijvend bij u langs om de huidige woonkamer te bekijken en uw plannen te bespreken. We geven u advies, denken met u mee en bekijken wat er voor nodig is om uw plannen om de woonkamer te verbouwen te realiseren.

Woonkamer verbouwen: planning en kosten

Vervolgens brengen we een offerte uit en geven we u al een eerste indicatie van de planning. Graag lichten we de offerte mondeling toe, zodat u niet met vragen blijft zitten.

We onderbouwen onze keuze voor de materialen en eventuele andere opties. Een bepaald materiaal kan in eerste instantie misschien duurder zijn, maar levert op de langere termijn besparingen op in onderhoud. Met de juiste keuzes houdt u de onderhoudskosten aan uw huis over een langere periode relatief laag.

Hoe gaan we te werk?

We vertellen u ook hoe we te werk gaan. Hoeveel stof of lawaai het geeft als we uw woonkamer verbouwen en hoe we uw andere ruimtes beschermen tegen schade. De woonkamer is waarschijnlijk de ruimte in uw huis die u het meest gebruikt. We denken met u mee hoe we hier tijdens de verbouwing goed mee om kunnen gaan.

Woonkamer verbouwen: de vloer

Bij de keuze van uw vloer kiest u natuurlijk voor een vloer die u mooi vindt. U kunt kiezen voor hout, tegels, een gietvloer, een vloer van kunststof, pvc, laminaat of tapijt. Wij adviseren u hierin graag, waarbij we ook de praktische eigenschappen met u bespreken. Wilt u de vloer bijvoorbeeld eenvoudig kunnen onderhouden? Wilt u dat de vloer slijtvast en krasbestendig is?

Vloerisolatie en vloerverwarming

Minstens zo belangrijk als de vloerafwerking, is nadenken over vloerisolatie en vloerverwarming. Bij isolatie hebben we het niet alleen over een extra isolatielaag die voorkomt dat de kou optrekt. Ook geluidsisolatie kan erg belangrijk zijn, zeker bij verdiepingsvloeren. Wilt u vloerverwarming, dan moet de afwerklaag en de ondervloer daarvoor geschikt zijn. Vloerverwarming kan onder veel vloertypes worden toegepast en de warmte die eraf komt is comfortabeler dan andere soorten verwarming.

Woonkamer verbouwen: wandafwerking

Ook met de afwerking van muren kunt u alle kanten op. U kunt uw bestaande muren voorzien van nieuwe wandafwerking zoals stucwerk of behang. Maar ook met wandtegels, kurk, steenstrips e.d. is van alles mogelijk.

Projecten

Door de jaren heen hebben we vele projecten afgerond. We zijn trots op ons werk en geven daarom graag een beeld van onze processen en werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, aanbouw, verbouw, timmerwerk, tegelwerk, renovatie en dakbedekking. Zo hebben we een aantal projecten van op diverse vakgebieden uitgelicht.

Wilt u meer informatie of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op via onze contactgegevens of middels het contactformulier.

Copyright Slabbekoorn Bouwservice B.V. 2024 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid | Realisatie: Steketee Online