Bedrijfspand verbouwen

Heeft u plannen om uw bedrijfspand te verbouwen? Bijvoorbeeld omdat u het net heeft aangekocht en helemaal naar uw behoeften wilt gebruiken? Of omdat u gaat uitbreiden en daarom uw huidige pand efficiƫnter wilt indelen?

Wij hebben als aannemer in Krabbendijke veel ervaring met het verbouwen van bedrijfspanden en helpen u graag. Bekijk hier onze referenties.

Zeer goede voorbereiding

Allereerst: wij begrijpen dat u uw bedrijfspand zo snel mogelijk in gebruik wilt nemen. Of in gebruik wilt houden tijdens de verbouwing. Gehaast te werk gaan leidt echter zelden tot de juiste keuzes. Daarom zorgen we vooral voor een hele goede voorbereiding.

We adviseren u over de mogelijke keuzes en materialen, lopen samen met u het plan door en lossen eventuele problemen al op. Zodat de verbouwing zelf vlot verloopt en u zo min mogelijk overlast bezorgt.

Goede communicatie

We weten uit ervaring ook dat onduidelijkheid over wat we wanneer gaan doen voor u heel vervelend is. Daarom communiceren we daar helder over en geven we u continu inzicht in de planning en het budget. Zodat u nooit voor verrassingen komt te staan, ook niet als de verbouwing klaar is. We zijn ook op de hoogte van wet- en regelgeving rondom brandveiligheid. We adviseren u hierin graag.

Duurzaamheid en energiebesparing

Wij hechten zelf veel waarde aan duurzaamheid en energiebesparing en we hopen dat u dat ook doet. Een verbouwing is vaak ook een goed moment om te kijken naar de verduurzamingsmogelijkheden in uw pand. Misschien kunnen we de verbouwing wel combineren met het aanbrengen van betere isolatie, zuinigere verlichting, betere ventilatieoplossingen of zonnepanelen op het dak. Er zijn ook subsidies beschikbaar op dit vlak, daarover informeren we u graag.

Keuzes voor de lange termijn

Bij de keuze voor de materialen nemen we u mee in het kostenplaatje. Een bepaald materiaal kan in eerste instantie misschien duurder zijn, maar levert op de langere termijn besparingen op in onderhoud. Met de juiste keuzes houdt u de onderhoudskosten aan uw bedrijfspand over een langere periode relatief laag.

Onderhoud

Uw bedrijfspand blijft gezond om in te werken, veilig en waardevast als u het goed onderhoudt. En u voorkomt hiermee onverwacht hoge kosten door bijvoorbeeld een lekkage. Maar hoe weet u wanneer onderhoud nodig is? Hoe vaak u het beste uw daken en gevels kunt laten checken? Wanneer het schilderwerk aan vervanging toe is? Wij helpen u hier graag bij door een meerjarenonderhoudsplan te maken waar u mee vooruit kunt.

Projecten

Door de jaren heen hebben we vele projecten afgerond. We zijn trots op ons werk en geven daarom graag een beeld van onze processen en werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, aanbouw, verbouw, timmerwerk, tegelwerk, renovatie en dakbedekking. Zo hebben we een aantal projecten van op diverse vakgebieden uitgelicht.

Wilt u meer informatie of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op via onze contactgegevens of middels het contactformulier.

Copyright Slabbekoorn Bouwservice B.V. 2024 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacybeleid | Realisatie: Steketee Online